Kenny Gomes: Cirkels 2.0

Cirkels 2.0
Kenny Gomes groeide op in een gezin dat voor de buitenwereld perfect leek. Maar ondertussen maakte hij achter gesloten deuren heel wat mee. Op latere leeftijd deed hij er alles aan om maar niet geconfronteerd te worden met de realiteit. Nu is het tijd om de waarheid onder ogen te zien en de cirkels te doorbreken. Hij gaat op zoek naar zijn ware ik. Herkenbaar, puur en met een hoop zelfkennis.

Speler : Kenny Gomes
Regie : Careline Peerwijk
Producent: Productiehuis FLOW

Kenny Gomes
Kenny, een jonge woordkunstenaar met zijn wortels in Rotterdam – Zuid, volksbuurt Vuurplaat. Tijdens een masterclass Poetry kwam Kenny zijn passie voor taal naar voren en ruilde hij zijn onzekerheid en angsten in voor de woordkunst.

-Mijn kracht ligt in de kwetsbaarheid-

In 2016 nam hij voor het eerst deel aan een open – mic sessie, wat al snel resulteerde in speeltijd op grotere events als FLOW TIME en Verbalism. Al snel volgde zijn eigen avondvullende autobiografische one man show in Theater Islemunda. Dit onder begeleiding van Y.M.P (artistiek directeur Productiehuis FLOW).

Kenny is uit hetzelfde hout gesneden als het papier waar hij zijn hart aan toevertrouwd want ook als cultureel ondernemer met Poetry platforms als ‘Unplugged (spoken word), Spoken Taboos (storytelling) en ‘Poëet Club (dinner show)’ heeft Kenny zich weten te vestigen binnen de Rotterdamse Spoken Word scene.

Kenny Gomes: Cirkels 2.0